Saturday, November 24, 2012

terbaik lah sangat kan?

salam

today aku nak kongsikan satu bende ngan korang.harap2 x kena saman la. aku ni as a student a.k.a customer kat satu universiti swasta ni rase x patut sangatlah and rase ketidak adilan itu timbul bile aku penat2 abes study, then sambung tempat same, then punye la aku struggle bnyk untuk transfer crdt. aku skip year 1 dan aku teros year 2, tp sebenarnye sia2 je aku skip ke, transfer ke, ditambah plak subjek. ko rase, saket x hati ko? lau aku, teros terang saket haty beb. tuhan je tahu mcm mane pergolakkan dalam haty ni. and the best part(sarcasm)  bile aku tanye,

A : urrrm,,,jadi,subjek yg da diambil mase ni, burn macam tu je la. abes, dwet byr burn gitu je la.
B : yup, tp u punye crdt hour bnyk la. macam dlu u amek koko 4 crdt hour kan? ni koko terbahagi kepada 2, koko 1, 1 crdt hour and koko 2,1 crdt hour. u x payah amek koko 2 koz u nye koko da lebih drpd sepatutnye amek.

WATER PARK U&!$#[ ni! crdt hour byk wat pe ngok...tp tu la,name pon swasta kn,so wet pon swasta la gak.

"da paling x best dia cakap, ini dibawah luar kawalan saya. kami ikut procedure."
da la kene tambah subjek starting intake aku...ape ni?! wat la explaination betol2,x pun kuar memo, ini x..senyap je.
serious shitt. aku dtg niat aku ikhlas nak belajar, ni len plak cite nye.huru hara kowt. timetable final exam x usah ckp la,mmg hell lah.

la ni, aku dekt seminggu check timetable, venue pon x de g. exam da dekt ni.class pon x bes g. padahal exam minggu depan ni. toksah cakap pasal yuran la,,,hr tu aku check outstanding balance 0.00 then mase aku nk print slip exam, outstanding balance ade rm45.00.. so aku ingore je koz nk amek slip exam kene bwh rm1000 pon boleh..la ni x leh plk..kene 0.00 juga..hotak dia..abes,kesian kot student2 len nk sit exam lau yg x de dwet tuh..kat situ aku rase ade sedikit untungnye aku student under MARA..hihi.. yg lain amek PT.kirenye aku bersyukur kat situ la..banyak benefit kowt. kat U&!$#[ ni, hnye certain student je dpt MARA. so, aku dengan ht yg x rela aku pon byr la, rm45 tuh...
baru la aku dapat nk print slip exam ni..hurm.....(sungguh geram haty ini)

 so, ini lah hasilnye...ni mase 22/11/2012 aku print, tp bile aku nak log in semalam 24/11/21012 (sesaje nk confirmkan balik)
  aku  mendapati ia telah pon menjadi macam  bawah ni

-
-
-
-
-
-
\/



 BEST KAN? ^^

video
MEMANG BEST. MEMANG TERBAIK LAH KATE BOBOBOI!!!
saje aku upload video ni, nak mentionkan terbaik dye tuh cam harrreeem same cam video quality tu gak. (tandenye aku protes nok)







terbaik lah sangat kan?

salam

today aku nak kongsikan satu bende ngan korang.harap2 x kena saman la. aku ni as a student a.k.a customer kat satu universiti swasta ni rase x patut sangatlah and rase ketidak adilan itu timbul bile aku penat2 abes study, then sambung tempat same, then punye la aku struggle bnyk untuk transfer crdt. aku skip year 1 dan aku teros year 2, tp sebenarnye sia2 je aku skip ke, transfer ke, ditambah plak subjek. ko rase, saket x hati ko? lau aku, teros terang saket haty beb. tuhan je tahu mcm mane pergolakkan dalam haty ni. and the best part(sarcasm)  bile aku tanye,

A : urrrm,,,jadi,subjek yg da diambil mase ni, burn macam tu je la. abes, dwet byr burn gitu je la.
B : yup, tp u punye crdt hour bnyk la. macam dlu u amek koko 4 crdt hour kan? ni koko terbahagi kepada 2, koko 1, 1 crdt hour and koko 2,1 crdt hour. u x payah amek koko 2 koz u nye koko da lebih drpd sepatutnye amek.

WATER PARK U&!$#[ ni! crdt hour byk wat pe ngok...tp tu la,name pon swasta kn,so wet pon swasta la gak.

"da paling x best dia cakap, ini dibawah luar kawalan saya. kami ikut procedure."
da la kene tambah subjek starting intake aku...ape ni?! wat la explaination betol2,x pun kuar memo, ini x..senyap je.
serious shitt. aku dtg niat aku ikhlas nak belajar, ni len plak cite nye.huru hara kowt. timetable final exam x usah ckp la,mmg hell lah.

la ni, aku dekt seminggu check timetable, venue pon x de g. exam da dekt ni.class pon x bes g. padahal exam minggu depan ni. toksah cakap pasal yuran la,,,hr tu aku check outstanding balance 0.00 then mase aku nk print slip exam, outstanding balance ade rm45.00.. so aku ingore je koz nk amek slip exam kene bwh rm1000 pon boleh..la ni x leh plk..kene 0.00 juga..hotak dia..abes,kesian kot student2 len nk sit exam lau yg x de dwet tuh..kat situ aku rase ade sedikit untungnye aku student under MARA..hihi.. yg lain amek PT.kirenye aku bersyukur kat situ la..banyak benefit kowt. kat U&!$#[ ni, hnye certain student je dpt MARA. so, aku dengan ht yg x rela aku pon byr la, rm45 tuh...
baru la aku dapat nk print slip exam ni..hurm.....(sungguh geram haty ini)

 so, ini lah hasilnye...ni mase 22/11/2012 aku print, tp bile aku nak log in semalam 24/11/21012 (sesaje nk confirmkan balik)
  aku  mendapati ia telah pon menjadi macam  bawah ni

-
-
-
-
-
-
\/



 BEST KAN? ^^

video
MEMANG BEST. MEMANG TERBAIK LAH KATE BOBOBOI!!!
saje aku upload video ni, nak mentionkan terbaik dye tuh cam harrreeem same cam video quality tu gak. (tandenye aku protes nok)